Tag mine bukser af og se, hvad der er under der…

SVAR ÆRLIGT HVAD DU MENER OM DE BUKSER JEG HAR PÅ BILLEDET! Det er mine yndlingsbukser, som jeg altid bruger om sommeren, når jeg for eksempel er ude og feste. Ved ikke hvorfor, men fyrene ELSKER disse bukser!!! Så derfor er de blevet mine favoritter!!!
Vil du besøge mig og tage mine bukser af??? Det kan komme som en lille overraskelse, hvad der er dernede. Måske er det en behåret fisse eller en glatbarberet fisse??? Lol!!! Det ved kun jeg indtil videre… Måske kan du også finde ud af, om vi mødes?
Okay!!! Undskyld hvis jeg driller… Elsker at lege med fyre!!! men jeg er ikke en spillerpige, så hvis du tror, at jeg er, tager du fuldstændig fejl!!! Jeg hader løgne og vælger normalt mine mænd meget omhyggeligt.
vil være logget ind her i hverdagene, men desværre ikke i weekenden, da jeg da er fuldt optaget af arbejde.

BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!
BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!