Jeg vil være ung foraltid…

Nu begynder angsten at snige sig ind på mig… jeg fylder snart 40 år. Skal virkelig gøre noget mere med mit liv, inden jeg fylder 50… Har faktisk kun haft sex med syv fyre i mit liv, og størstedelen af alle disse gange har mærkeligt nok været i udlandet. Hvorfor kan du ikke være evigt ung? Jeg vil være evigt ung hele mit liv…
Er der nogen, der har det på samme måde som mig, der også er single? Venligst, mænd, der er gift eller i et forhold, må ikke kontakte mig. Vil ikke lære dig at kende, fordi jeg ved, at du bare vil have sex og så sige farvel.
Jeg leder efter en fast sexpartner, en som jeg kan vågne op ved siden af hver morgen, og en som jeg også kan dele mine kommende år med. Jeg leder ikke kun efter mænd på min alder, men fyre, der er over 25, er også meget interessante.
Jeg har en fin form og er ret kurvet. Hold altid god hygiejne omkring fissen, og mine bryster er ikke ligefrem noget at prale af. Jeg er bare en fortabt ældre dame, som er begyndt at blive alderskompleks.

BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!
BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!