Jeg har brug for din kærlighed…

NU ER DET NOK!!! Nu vil jeg afmelde mig fra datingsider som Happypancake, Mötesplatsen og Match. YUK!!! Jeg har været på tre dates nu med syv forskellige mænd, som jeg er kommet i kontakt med på disse hjemmesider. Men ingen ser ud til at forstå, hvad meningen med en date er længere!!! Alle er så meget nervøse, og det er ikke os piger, der skal tage initiativet til en date, men mændene selvfølgelig…
En af dates kom med mig hjem, jeg satte mig ved siden af ham på min sofa, og han turde ikke engang røre mig. Sikke en kujon!!!
Gudskelov for voksendating, hvor begge parter er klar over, hvad de skal gøre, og der ikke er mærkelige ting involveret. Hvad skulle jeg egentlig gøre uden det her skide kontaktfællesskab… Man kan finde et par lidt for desperate fyre her nogle gange, men også mange søde, charmerende mænd, der virkelig gør one night stand til en god oplevelse.
Vil aldrig besøge en almindelig datingside igen, så længe der er Fuck-dating, her sker der i hvert fald noget, plus at de fyre der hænger ud her er mere “maskuline” end andre fyre.
JEG VED DU ER DERUD!!! SKRIV TIL MIG…

BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!
BLIV MEDLEM FOR AT SVARE PÅ ANNONCEN!